Voorwoord van de voorzitter

    • Voorwoord

Toen we op een vrijdagavond in 2012 met een paar enthousiastelingen bij elkaar kwamen om het wielrennen weer terug te brengen naar de kern van Stein, had ik nooit durven dromen dat we dit jaar op 5 mei alweer de 4e editie van de Ton Dolmans Trofee gaan verrijden.
Inmiddels een klassieker in de KNWU Topcompetitie.

Inmiddels zijn we een samenwerking aangegaan met drie andere Limburgse klassiekers, onder de naam Limburg Cycling Classics. Samen met de Volta Limburg Classic, de Ronde van Limburg, de HLB Van Daal Eurode Omloop en de Hel van Voerendaal willen we het wielrennen in Limburg nog steviger op de kaart zetten. Deze samenwerking gaat dit jaar verder vorm krijgen.

Ook nieuw dit jaar is dat we onze wedstrijden op dezelfde dag gaan organiseren als de Meimarkt en de zomerkermis. Onder de naam MeifeStein ontstaat er een mooie combinatie van winkelen, markt, kermis en een wielerronde. De verwachting is dat de evenementen elkaar versterken en om de bezoekers van al deze evenementen nog meer te bieden en om de gemeente Stein nog mooier op de kaart te zetten.

Naast de Ton Dolmans Trofee houden we voor de derde keer het Limburgs Kampioenschap ploegentijdrit voor bedrijven.
Ook wordt de derde Ton Dolmans jeugdronde voor de categorie├źn 1, 2 en 3 verreden, dit jaar in de vorm van een jeugdklassieker: een primeur voor Limburg.

We bieden dus een gevarieerd en aantrekkelijk programma, voor jong en oud.
Ik wil u dan ook bij deze uitnodigen voor dit mooie evenement, op zondagmiddag 5 mei 2019, in de oude kern van Stein.

Tot dan!
Armand van Mulken
voorzitter Ton Dolmans Trofee

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide
Terug naar boven