Voorwoord van de voorzitter

Beste wielerliefhebbers,

Met gepaste trots kan ik u melden dat we een noviteit hebben binnen de organisatie: we gaan namelijk het grootste wieler café ooit organiseren voor u als wielerliefhebber, als supporter of sponsor. Op vrijdagavond 24 april 2020 gaan we het grootste wieler café van Limburg organiseren in samenwerking met de Club van 100 bij Café de Dikke Stein in Elsloo. Daar zullen wij zorgen voor amusement en vertier dat moet je beleven als wielerliefhebber. We nodigen alle wielerlegenden van vroeger en het heden uit om van de smakelijk verhalen te komen genieten onder het genot van een drankje. Wij willen u een onvergetelijke avond aanbieden in een gezellige koerscafé, zoals vroeger… komt dat zien… dus noteer: Wieler café Nummer 1/Ton Dolmans Trofee 2020 24 april 2020 om 19:30uur.

Verder kan ik u vermelden dat de innovatie geen perken kent bij onze sponsorcommissie, te weten John Vranken, Ge Hugel, Chris Steevens, Jan Gorissen, Jack Dassen, Stephan Wouters en Peter Janssen. De heren hebben zich bedacht nu is geen business avond te houden maar een business diner te doen. Een echte netwerkavond, waar je tussen het diner je gaat verplaatsen op de zitplaatsen in het Kasteel in Elsloo, waardoor je veel meer tijd krijgt om zaken te doen. Een echt netwerk diner! Dus als je interesse hebt, dan meld je nu al bij onze sponsorcommissie en zend een email naar sponsorcie@tondolmanstrofee.nl Natuurlijk zullen we deze avond ook opluisteren met interessante gastsprekers en een muzikale omlijsting. Dus noteer meteen in je agenda: Business diner, Nummer 1/Ton Dolmans Trofee 2020, 1 mei 2020, onder voorbehoud mits er genoeg animo voor is. Tevens meldt de sponsorcommissie dat er nieuwe sponsormogelijkheden zijn, dus kijk snel even naar de sponsorinfo op deze site.

Dus ik kan spreken dat we genoeg aan de weg werken in wielergemeente Stein, we zijn volop bezig met de voorbereidingen en ik zal geregeld op sociale media posten zodat we mekaar op de hoogte houden.

Alvast bedankt voor u aandacht en voor nu wens u hele fijne feestdagen toe en voor het komend jaar, een gelukkig, vitaal, gezond en sportief jaar 2020 toe!

Met sportieve groet,

Armand van Mulken
Voorzitter Stg. Wielerpromotie Stein en omstreken

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide
Terug naar boven