Voorwoord van de voorzitter

  Voorwoord

  Toen we op een vrijdagavond in 2012 met een paar enthousiastelingen bij elkaar kwamen om het wielrennen weer terug te brengen naar de kern van Stein, had ik nooit durven dromen dat we dit jaar alweer de 3e editie van de Ton Dolmans Trofee gaan verrijden.
  Inmiddels een klassieker in de KNWU Topcompetitie.

  Vorig jaar hadden de renners al een zware opgave, met 17 beklimmingen. De editie van 2018 wordt echt loodzwaar, met maar liefst 34 beklimmingen over een afstand van 182 km. Ik mag dan ook met recht zeggen dat dit jaar de Ton Dolmans Trofee de zwaarste klassieker in de Topcompetitie is! Zonder daarbij overigens de andere wedstrijden te kort te doen.

  Recent zijn we een samenwerking aangegaan met drie andere Limburgse klassiekers, onder de naam LimburgCycling (Classics). Samen met de Volta Limburg Classic, de Ronde van Limburg en de Van Daal Eurode Omloop willen we het wielrennen in Limburg nog steviger op de kaart zetten. Deze samenwerking gaat in 2019 verder vorm krijgen.

  Naast de Ton Dolmans Trofee houden we op zondag 29 april voor de tweede keer het Limburgs Kampioenschap ploegentijdrit voor bedrijven.
  Ook wordt die dag de tweede Ton Dolmans jeugdronde voor de categorieën 1, 2 en 3 verreden. We bieden dus een gevarieerd en aantrekkelijk programma, voor jong en oud.

  Van harte welkom bij dit mooie evenement op zondagmiddag 29 april in de oude kern van Stein.

  Tot dan!

  Armand van Mulken

  Voorzitter
  Ton Dolmans Trofee

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide
Terug naar boven